Norrmobil design plånbok iPhone 5/5S Svart ***REA***

Norrmobil design plånbok iPhone 5/5S Svart ***REA***
Norrmobil design plånbok iPhone 5/5S Svart ***REA***
Norrmobil design plånbok iPhone 5/5S Svart ***REA*** Norrmobil design plånbok iPhone 5/5S Svart ***REA*** Norrmobil design plånbok iPhone 5/5S Svart ***REA*** Norrmobil design plånbok iPhone 5/5S Svart ***REA*** Norrmobil design plånbok iPhone 5/5S Svart ***REA*** Norrmobil design plånbok iPhone 5/5S Svart ***REA*** Norrmobil design plånbok iPhone 5/5S Svart ***REA*** Norrmobil design plånbok iPhone 5/5S Svart ***REA***
Tillverkare: Norrmobil AB
Art.nr: n-design 5/5s Svart
Tillgänglighet: I lager
Pris: 99,00kr
Exkl.moms: 79,20kr

Vi på Norrmobil har efter års erfarenhet fått en inblick i vad kunderna egentligen vill ha ang. plånböcker, så vi har nu efter alla önskemål skapat vårt första egendesignade plånboksfodral till iPhone 5/5S och även iPhone 6.

Våra grundstenar när vi designade plånboken är:

  • Material
  • Design
  • Funktionalitet
  • Skydd
  • Tymplighet

 

 

Material:

Tillverkad av slitstark genuint koskinn, finns i färgerna Svart, Vit och Brunt. 

 

Design:

Vi har sett till att hålla plånboken väldigt stilren och därför använt oss av ”less is more”. Ett sedelfack och tre stycken kreditkortsfack på vänster insida varav en id-ficka. Alla fack har en liten snygg glugg för att kunna greppa korten lättare. Telefonen sitter i ett svart hårdplastskal med även det genuint läder på baksidan och vår stilrena logga diskret i nedre hörnet. Flärpen som man stänger fodralet med har fått en egen plats utskuren för sig på baksidan av skyddet.

Funktionalitet:

ID-Fickan på vänster insida har utrustats med ett hål för att enkelt kunna skjuta fram kort för snabb hantering. Det hårda plastskalet där telefonen monteras är utrustat med magneter på baksidan så att man enkelt kan ta loss telefonen för att ta kort etc, men samtidigt behålla skydd på den.

 

 

Skydd:

När plånboken är stängd så ger den ett väldigt bra skydd runt hela telefon. När du tar ut telefonen ur själva plånboken så skyddas den fortfarande runt alla kanter och baksidan av hårdplastskalet så din telefon är alltid skyddat så bra det går.

 

Tymplighet

Vi har skurit ut en väl genomtänkt bit av baksidan för att flärpen inte ska ta upp onödig plats. På så sätt har vi fått skyddet tunnare och du har alltid valmöjligheten att ta ut telefonen med det hårda skalet kvar varpå du får ett väldigt smidigt och tunnt skydd.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan: